Around which hand should you wear an evil eye bracelet?

Rond welk hand draag ik mijn talisman?

Hoewel het belangrijk is om dit voor jezelf te testen, is er een spirituele betekenis van het dragen van je armband aan de linker- of rechterhand. Afhankelijk van het type edelsteen (of talisman) kan de ene kant beter zijn dan de andere kant.

Links

De linkerkant van ons lichaam wordt gezien als de kern van onze emoties. Het is verbonden met ons hart. In de spirituele wereld wordt ons hart beschreven als de kern van ons wezen. Dit is waar we gemaakt zijn. Wanneer je een geluksbedeltje of armband aan je linkerhand draagt, zul je geluk in je leven aantrekken. De reden hiervoor is dat je emoties van vitaal belang zijn voor alles wat je in je leven wilt bereiken.

Rechts

In het spirituele rijk is de rechterhand de zetel van logica en ideeën. Men gelooft dat zij het centrum is van al onze gedachten, die uiteindelijk tot actie leiden. De rechterhand is verbonden met onze hersenen. Hij is verbonden met onze zetel van de logica. Het is verbonden met onze zetel van redenering en waarneming. Daarom zal het dragen van armbanden of geluksbedeltjes aan je rechterhand je gedachten beïnvloeden en je positief maken. De rechterhand zal je perceptie stimuleren, wat je creativiteit zal vergroten. Een geluksbedeltje en armband werken echter aan je rechterhand, het beïnvloedt een groter deel van je creativiteit, ideeën, en mindset.

Rond welk hand draag ik een boze oog armband?

Omdat een Boze Oog armband bedoeld is om je te beschermen tegen kwade blikken en de vloek van het boze oog, is het aan te raden om de armband aan je LINKERKANT te dragen, de kant die verbonden is met je hart, met je kern.

Waar kan ik kwaliteitsvolle boze oog armbanden vinden?

ZOI with intention biedt een hoge kwaliteit aan boze oog juwelen aan in een modern jasje! De juwelen bestaan uit 18K goud en verkleuren niet. 

Terug naar blog