10 Symptoms for the Evil Eye!

10 Symptomen van het Boze Oog

Hoewel sommige mensen niet geloven dat het boze oog echt bestaat, is het voor velen van ons een deel van onze opvoeding, onze cultuur. We hebben allemaal wel eens het boze oog de schuld gegeven voor onze pech. Maar het boze oog is uiterst gevaarlijk en moet te allen tijde serieus worden genomen. Het geloof in kwaadaardige blikken die verwondingen, ongeluk, ziekte en zelfs de dood veroorzaken, bestaat al duizenden jaren! Hier zijn enkele tekenen dat je getroffen bent door het boze oog:

1. Geen Eetlust Hebben

Gebrek aan eetlust, niet genieten van je eten en zelfs kokhalzen kunnen een teken zijn van het boze oog.

2. Overmatig Geeuwen

Je kunt niet stoppen met geeuwen, zelfs wanneer je niet moe bent en vooral tijdens het bidden.

 

3. Braken en Diarree

Spijsverteringsproblemen zijn duidelijke symptomen van het boze oog, braken en diarree zijn geen uitzondering.

4. Slapeloosheid en Extreme Vermoeidheid

Je lijkt maar geen rust te vinden en hebt moeite om in slaap te vallen. Misschien ben je zelfs bang in het donker of heb je het gevoel dat je niet alleen in je kamer bent. Hoewel je veel slaapt, voel je je nog steeds erg moe. Of misschien durf je niet in slaap te vallen omdat je weet dat je nachtmerries zal krijgen.

 

5. Depressie

Sombere gedachten, voortdurend gespannen, je voelt je eenzaam, zelfs bij je dierbaren. Je voelt je onvolwaardig, waardeloos, je hebt moeite om met anderen om te gaan en hebt het gevoel dat alles in je leven uit elkaar valt. Je vermijdt drukke bijeenkomsten en wil liever alleen zijn, weg van alles. Je kan zelfs niet genieten van activiteiten die je normaal aangenaam vindt.

6. Hoofdpijn aan één kant van je hoofd

Deze hoofdpijnen zijn constant en ondraaglijk.

7. Regelmatige Stemmingswisselingen

Het ene moment heb je het geweldig naar je zin, het volgende moment herevalueer je elke beslissing die je ooit hebt genomen, voel je je boos en verdrietig tegelijk zonder te weten waarom.

8. Huidproblemen

Acne, allergieën en rode bultjes zullen aan de oppervlakte komen als iemand je met het boze oog heeft getroffen.

 

9. Koorts 

Warme en koude opwellingen en koorts zijn veel voorkomende symptomen van het boze oog.

10. Donkere kringen rond de ogen

Heb je last van plotselinge donkere kringen en zware oogleden? Dat kan het boze oog zijn!

Hoe bescherm ik me tegen het Boze Oog?

Elke cultuur gaat anders om met het boze oog, er is geen juiste of foute manier om jezelf te beschermen. "Mag ik mezelf beschermen als ik niet in één van deze culturen ben opgegroeid?" NATUURLIJK! Iedereen heeft het recht om zich te beschermen, het boze oog kent geen culturele grenzen. Het belangrijkste is om je energie te beschermen. Analyseer je omgeving, maak komaf met negatievelingen die je leegzuigen. Denk aan positieve zaken, mediteer of bid, en draag beschermende talismannen!

Bekijk hieronder enkele van onze best verkochte boze oog beschermers!

Terug naar blog