ONZE BRAND

Wij streven ernaar een gids te zijn in je spirituele reis en je te verbinden met je Hogere Zelf en het Goddelijke Vrouwelijke. Ons doel is om het spirituele rijk te verweven in unieke sieraden waar iedereen zich mee verbonden kan voelen.

Onze Brand

 

Verbonden met spiritualiteit en oude tradities. 
Ondergedompeld in elegantie en tijdloze parels.
Wij streven naar het aanbieden van betaalbare luxe.

Uniek en Betekenisvol

De vloek van het boze oog is wereldwijd gekend en hoewel elke cultuur zijn eigen remedies kent hebben vele culturen één ding gemeenschappelijk: het gebruik van een talisman. Gebieden rond de Middellandse Zee creëerden glazen oogjes die de boze blikken weerkaatsten naar de overbrenger.

18K goud en Premium Chirurgisch staal

Omdat wij streven naar het aanbieden van betaalbare luxe kozen we ook voor Premium 316L chirurgisch staal als basismateriaal voor onze sieraden. Dit materiaal is namelijk hypoallergeen én het verkleurt niet. Dankzij electroplating kunnen wij ook 18K goudplating aanbieden?

Eco-vriendelijk en Ethisch

We moeten ons steentje bijdragen voor onze planeet, we hebben er maar één. Onze juwelendoosjes worden uit gereclycleerd materiaal gemaakt en worden opgestuurd in reclycleerbare verzenddozen! Onze edelstenen zijn ethisch verkregen en gemaakt door onze fabrikant die gecertificeerd is door de Responsible Jewelry Council.


Het ideale cadeau

In vele culturen is het traditie om pasgeborenen een boze oog ketting of armband te geven. Maar iedereen kan genieten van spirituele bescherming, toch? Of het nu je vriendin, mama, schoonmama, zus of oma is, je kan echt elke dierbare gelukkig maken met een betekenisvol sieraad en je appreciatie voor hen laten zien.

Exclusieve Sieraden

Alle producten zijn exclusief beschikbaar op www.zoiwithintention.com en daarvoor nergens anders te vinden! Meer zelf, onze armband "Evil Eye Armband" werd gecreëerd met behulp van onze IG-volgers. Wij hechten veel belang aan jouw mening en maken 80% van onze beslissingen in samenspraak met onze IG-community.

Behind the brand..


Mede-Oprichtster

Alexandra

Hey! Ik ben Alexandra. Ik ben astrologe in opleiding en ben gepassioneerd door alles dat te maken heeft met astrologie, zelf-hulp, groene magie, heling met kristallen. Met andere woorden; alles dat te maken heeft met een betere versie van mezelf worden. Ik ben hoogsensitief en hoogempatisch en een sterke voorstander van therapie. Via ZOI with intention hoop ik ooit jongeren te begeleiden in hun reis naar zelf-acceptatie! ZOI with intention is mijn passion-project die ik tijdens de lockdown ben begonnen en dit was het beste initiatief dat ik ooit heb genomen. 

Mede-Oprichter 

Joachim

Hey! Ik ben Joachim, en een ondernemer in hart en nieren. Mijn drijfveer in het leven is the pursuit of freedom! Vrijheid om te leven naar mijn eigen waarden, te gaan waar ik wil en vrijheid om mijn mama een beter leven te geven. Ik ben ook een fervente voorstander van therapie en geloof dat alles bij zelfkennis begint. Mijn doel is van Asteria Official het #1 spiritueel juwelenmerk van Europa te maken en hiermee de kans krijgen om goede doelen te steunen om zo een positieve impact te maken. En mijn levensdoel? Dat is jongeren motiveren en inspireren en hen laten zien dat je ongeacht je huidskleur succesvol kan worden.