Retours & Omruilingen

Indien u uw bestelling om welke reden dan ook wenst te retourneren of te ruilen, zijn wij er om u te helpen! Retourneren of omruilen is toegestaan binnen 14 dagen (incl weekend en feestdagen) na ontvangst van uw bestelling. U kunt uw product retourneren voor een tegoedbon, een ander product, of een terugbetaling van het oorspronkelijke bedrag (excl. verzendkosten).


Houd rekening met de volgende uitzonderingen op ons retour- en omruilbeleid:


Hieronder vindt u enkele voorbeelden van veel voorkomende uitzonderingen.


  • Afgeprijsde artikelen zijn definitief en kunnen niet worden geretourneerd of geruild
  • Geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking zitten
  • Bij het retourneren van een ketting met hanger, dient u de complete set te retourneren (ketting + hanger)
  • Geretourneerde artikelen mogen geen zichtbare tekenen van slijtage of gebruik vertonen
  • Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd of terugbetaald.
  • Items die breken na 6 maanden na aankoop vallen niet onder onze garantie. Indien uw item na 6 maanden breekt wijst dit op slijtage en incorrect gebruik van onze producten.


In geval van ruilingen/terugbetalingen bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die tijdens de verzending verloren of beschadigd zijn geraakt. U bent ook verantwoordelijk voor uw bestelling als u het verkeerde verzendadres invoert. Stuur ons onmiddellijk een e-mail indien u de informatie verkeerd invoert, dan zullen wij uw bestelling bijwerken indien deze nog niet verzonden is.


Alle items worden gecontroleerd op kwaliteit en slijtage. Beschadigde of gedragen items worden niet geaccepteerd als retour/omruiling, houdt hier rekening mee vooraleer u een item wenst terug te sturen.

Voeg bij uw retour een papier met uw naam en bestelnummer toe. Teruggestuurde items zonder deze info worden automatisch geweigerd als retour/omruiling.

U dient een retour aan te vragen binnen de 14 dagen na ontvangst van uw pakje (wij volgen de datum van ontvangst zoals aangegeven op uw Track&Trace code). Indien u een retour op de 14e dag aanvraagt dient u binnen de 48u het pakje terug te sturen. Alle items die na de 19e dag aankomen worden automatisch geweigerd als retour.


Om een retourzending/omruiling te initiëren kunt u hieronder contact met ons opnemen.